Klanten Login
Inloggen
FAQ

Wat houdt "Private" in?
Iedere VPS krijgt een eigen portie resources toegewezen, welke (over het algemeen) gegarandeerd beschikbaar zijn voor de VPS. De fysieke server kan bijvoorbeeld 8 GB ram hebben, waarvan 256 MB gegarandeerd voor elke VPS beschikbaar is. Elke VPS heeft zijn eigen RAM, diskruimte, processen, OS, serverload, en zelfs een eigen filesystem. Met andere woorden: elke VPS is geheel onafhankelijk, en dus "Private".
 
Draaien de Virtual Servers bij MijnVirtualServer.nl echt 100% onafhankelijk van elkaar?
Ja. Echter, in extreme gevallen, zoals bij een grote DDoS (aanval op de server), kan het voorkomen dat het host-systeem zo erg overbeladen raakt, dat de andere VPS's op dezelfde server daar ook last van hebben. Dat is natuurlijk ook niet raar, want een grote DDoS kan zelfs hele netwerken platleggen. Maar onder normale omstandigheden zijn VPS's onafhankelijk. Als 1 VPS op de server een hoge load heeft, dan heeft alleen die VPS daar last van, en andere VPS's niet.
 
Zijn er ook applicaties die beter niet op een VPS gehost kunnen worden?
Ja; applicaties die heel erg CPU intensief zijn, zoals gameservers zijn niet echt geschikt voor een VPS, uiteraard kan dit wel, maar een gameserver heeft vaak een hoge load door intensief gebruik, een volledig eigen onafhankelijke server is hier beter geschikt voor. Afgezien daarvan kan eigenlijk alles zonder enkel probleem draaien op een VPS.
 
Op wat voor server komt mijn VPS te staan?
Wij maken uitsluitend gebruik van A-merk hardware, alle VPS servers gebruiken zeer krachtige Xeon Quadcore processoren voor optimale snelheid. Onze servers, geheugen, schijven en storage zijn van het A-merk: HP.
 
Hoe snel is mijn VPS actief?
Onder normale omstandigheden word uw VPS binnen 1 dag opgeleverd.
 
Kan ik ook per maand betalen?
Ja. U kunt ook per maand betalen. Alleen worden er dan extra transactiekosten in rekening gebracht.
 
Wat is de minimale contractperiode?
U sluit voor 1 maand een contract af en dan is het vrij opzegbaar met 14 dagen opzegtermijn.
 
Wat is de opzegtermijn?
14 dagen.
 
Fair Use Policy
Fair Use Policy houdt in dat als structureel meer dan 5 maal zoveel dataverkeer wordt gemeten dan de gemiddelde VPS systemen. Er zal dan contact worden opgenomen met de klant om afspraken te maken voor een eventuele meerprijs.
 
Heb ik volledige Administrator/Root toegang tot mijn VPS?
Ja. U heeft volledige toegang tot uw VPS via RDP of SSH.